Close
Type at least 1 character to search
Na vrh

Pravila privatnosti

Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://vensikoncept.hr.

Kolačići

Stranica koristi nužne kolačiće bez kojih ne može ispravno funkcionirati i statističke kolačiće za analizu.

Analitika

Kao i mnoge druge web, stranice koristimo Google Analytics za prikupljanje anonimnih podataka o korisnicima naših web stranica koji nam pomažu shvatiti na koji način posjetitelji koriste stranicu(koliko često posjećuju, koje stranice posjećuju, u koje vrijeme ih posjećuju, koliko dugo ostaju i iz koje zemlje dolaze).

Privolu za korištenje kolaćića dajete ili odbijate prilikom posjete našoj stranici klikom na gumb „Prihvaćam“. Privolu možete povući u bilo koje vrijeme klikom na gumb „Odbijam“. Za pristup davanju ili povlačenju privole molimo koristite gumb “Kolačići i pravila privatnosti” u donjem lijevom kutu naše web stranice.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Koje podatke prikupljamo

Jedini podaci koje prikupljamo su Vaše ime i e-email adresa koje upisujete prilikom ispunjavanja kontakt obrasca na adresi: https://vensikoncept.hr/kontakt.

U koju svrhu prikupljamo vaše podatke

Vaše podatke prikupljamo u svrhu ostvarivanja poslovnog kontakta s vama te ni u kakve druge svrhe.

S kime dijelimo vaše podatke

Vaše podatke ne dijelimo sa trećim stranama.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Vaše podatke čuvamo sve dok ne prestane svrha u koju su prikupljeni ili ne zatražite njihovo brisanje.

Koja prava imate nad svojim podacima

U svakom trenutku imate pravo zatražiti brisanje Vaših podataka.